Sähkötupakkaa

No se ei nykyisin oo tämän kummempaa kuten savukkeiden poltto, sen jahka nappia painat ja vedät keuhkot täyteen ihanaa nikotiini pitoista ilmaa mutta tällä kertaa ilman häkää sekä tervaa eli tässä siis tuotteessa ilma joka nikotiinin se elimistöösi onkin vesihöyry eikä suinkaan savu niinkuin joku jo ehkä mietti. Lähtökohtaisesti olenkin myös tätä mieltä, niin että oletuksena se, että kaikki on kielletty, onkin myöskin hyvinkin typerä.

Haluan ensin kertoa asian jonka käsitin hetken aikaa malleja tutkittuani. Tupakointi on taksissa kiellettyä jo tupakkalain perusteella. Nestepatruunan nestemmäinen aine siirtyy automaattisesti höyrystäjään ja lämmitys saadaan aikaiseksi joko imaisemalla vai painamalla nappia, tuotteesta riippuen. Sivuvaikutukset ovat kuluttajan kannalta erittäin olennaisia ennen kuin tämmöistä lääkelupaa taikka myyntilupaa voidaan näille sallii.

Koska sähkötupakka ei pidä sisällään syöpäkäärylettä lainkaan sekä uloshengitettävä höyry on vesihöyryä, ovatkin useat sähkötupakoitsijat käyttäneet sähkötupakkaa ravintoloissa. Akkujen kapasiteetit vaihtelevat 100mAh jopa 1200 mAh. Sähkötupakan turvallisuudesta onkin herännyt keskustelua myös tän kuluttua, jahka julkisuudessa raportoitiin muutamien akkujen räjähtäneen sähkötupakkaa käytettäessä. Sähkötupakan avulla syöpäkääryleistä eroon pääseminen on miellyttävää, vaan myös tehokasta.

Sähkötupakka sekä tulli, todellisuus säännöistä

Tupakkaa polttaessa atomisaattorin päästä imaistaan ja lämmityselementti lämmittää sisään imettävän ilman riittävän kuumaksi haihduttaakseen nikotiininestettä höyryksi. Kiistanalainen juttu on sähkötupakassa juuri tämä propyleeni-glykoli höyryn hengittäminen. Litiumakun nimellisjännite onkin 3,7 volttia. Suurimmassa osassa starter kiteistä käy kaksi akkua messissä.

Aina voikin siirtää bisneksen ulkomaille, jossa eivät Suomen lait hetkauta. Tosiasia silti onkin, niin että sähkötupakka päästää ympärilleen ainoastaan vesihöyryä mikä on vaaratonta. Huono lähtökohta mallin valintaan onkin kysyä mikä sähkötupakka onkin halvin.

Sähkötupakka – Sähköinen tupakka

Sähkötupakoita on poltettu miljardeja kertoja, emmekä oo ikinä kuulleet vastaavasta. Lopputulos kuulostaa vaikka typeryydeltä. Luulisi, jotta noin yksinkertaisen tuotteen toteutuksessa ei olisivat hyvin useita mahdollisuuksia, vain kyllä eroja löytyy. Eikä sekään tuota vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva “tupakka”, tunnettu myöskin nimillä Sähkötupakka vai sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille sekä muille nikotiinituotteille.

Sähkötupakka historia

Suomen ulkopuolella on tarjolla aromeja, mitkä on tehty vastaamaan erään tupakkamerkin makua sekä tekemään todelliset tupakkamerkit tunnetuksi sähköröökaajalle. Kyse on eri tuotteesta, tämä ei koostu elektronisista tuotteista eikä tuota savua, terveaa vai häkää, mutta sisältää nikotiiniä.

Sähkötupakka täytyy laillistaa

Jos toteat niin että tulet käyttämään vain yhtä sähkötupakka-mallia, hyvä minimimäärä varaosia onkin 2kpl akkuja, 2kpl atomisoijia, ehkäpä myös varalaturi sekä monia ampulleja. Sähkötupakka onkin tän tovin ilmiö ja juttu.  Tämä ei ole todistetusti nestemmäinen aine, joka tupakassa tappaa.

Voiko tupakoinnin lopettaa sähkötupakan avulla? Sähkötupakka onkin oivallinen apuväline tupakoinnin lopettamiseen. Atomisoija höyrystää patruunasta sen takia imeytyvää e-nestettä. Muka. Eli mitään sekunnin mittaisia rykäisyjä ei kannata ottaa. Sähkötupakkaa ei sytytetä, täten se ei tämän lisäksi tuota savua, tuhkaa tai tumppeja. Toistaiseksi sähkötupakasta onkin ohjeistusta vaan vähän. Ampullin pystyy täyttää uudelleen erikseen myytävällä täyttönesteellä vai vaihtaa tilalle uuden valmiiksi täytetyn.

Sähkötupakkaa

Lähes kaikki tupakoitsija sairastuu krooniseen keuhkoputkentulehdukseen. Sähkötupakoita onkin saatavilla hyvinkin monesta hintaluokasta sekä täysin halvimmat mallit ovatkin useimmiten myös yllättävän heikkolaatuisia, vain laadukkaammankin sähkötupakan hankkiminen ja käyttö käy sikäli huomattavasti halvemmaksi kuten tavallinen tupakointi, niin että laatuun kandee tässä siis tapauksessa panostaa.

Sähkotupakka jeesaa

Kun on päässyt alkuun ilman ongelmia, voi jo saman tien alkaa halutessaan säätämään polttelutuntua monenlaisilla nesteillä ja muuttelemalla (modaamalla) savuketta monenlaisilla osilla, kuin siirtymällä atomisaattoria jne.